Voor groenten, fruit, kruiden en bloemen: Stadsoogst Harderwijk
  • Home
  • Oogst
  • uit de keuken
  • Contact
  • bloemen
  • Veelgestelde vragen

Uit de keuken...

Uit de keuken dinsdag 3 t/m zaterdag 7 december

Onderstaand vindt  u alle gerechten die we deze week maken. 
Elke maandag koken we een nieuw weekassortiment soepen en stamppotten, deze zijn de hele week ingevroren verkrijgbaar in 1 persoons- porties van 500 ml/gram. De nieuwe weeklijst wordt elke maandagavond gepubliceerd.  
Pasteitjes en taartjes bakken we vers op vrijdag en zaterdag.

Uw reservering kunt u doorgeven via onderstaand formulier.



    Soepen 500 ml €3,25

    Gladde soep van pastinaak met ui, room en grove mosterd
    Romige soep van knolselderij met verse tijm, knoflook en zwarte peper.
    Pittige soep van pompoen met ui, verse gember, chilipeper en knoflook
    Stevige maaltijdsoep van bruine bonen royaal gevuld met knolselderij, peen, prei en ui.
    Royaal gevulde vegetarische erwtensoep met knolselderij, peen, prei, aardappel en peterselie

    Portie groenten (250 gram €1,75)

    Gestoofde rode kool met appel en specerijen.
    Gestoofde partjes Gieser wildeman peer met kaneel op lichte siroop

    Stamppotten 500 gram €3,75

    Stamppot van aardappel en spruitjes
    Stamppot van aardappel en groene kool met wortel en ui
    Stamppot van aardappel en rode biet met ui en appel.
    Stamppot van aardappel en witte kool met roomkaas en kerrie.
    Stamppot van aardappel en verse zuurkool met room en zwarte peper
    Stamppot van aardappel en pastinaak met winterpeen en ui

    Pasteitjes 12 cm €3,50

    Vanaf deze week bakken we op vrijdag en zaterdag weer pasteitjes van huisgemaakt roomboter korstdeeg met een vlees of vegetarische vulling. U kunt uw reservering uiterlijk 1 werkdag van te voren aan ons doorgeven, de pasteitjes staan dan vanaf 12.00 voor u klaar.
    Reserveringen op de dag zelf worden in volgorde van binnenkomst behandeld en zijn mogelijk pas later in de middag op te halen.
    Pastei van huisgemaakt roomboterkorstdeeg met een vulling van in rode wijn gestoofd rundvlees met wortel, ui en knoflook
    Vegetarische pastei van huisgemaakt roomboter korstdeeg met een ragout van champignons en eekhoorntjesbrood.
    Quiches bakken we in de maand december alleen op aanvraag vanaf 8 stuks. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

    Taartjes 12 cm € 2,50

    Roombotertaartje met appel-kaneel vulling en een knapperige kruimelkorst.

Verzenden
  • Home
  • Oogst
  • uit de keuken
  • Contact
  • bloemen
  • Veelgestelde vragen